Wil je graag zingen? Dat kan bij ons!

Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij een koor. Bij Maas- en Neergalm staat ook de factor gezelligheid, sociale contacten en dergelijke hoog in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om naar de repetitie te komen. Je wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Na enkele weken voel je je zeker thuis bij ons. Iedere donderdagavond wordt van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in het Gemeenschapshuis De Haammaeker. Hier komen mannen bij elkaar, die allemaal plezier hebben in zingen. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren! Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd.

 

Wat staat je te wachten:

 • Zes maanden lang gratis aspirant-lid.

  Zodra je je aanmeldt bij Maas- en Neergalm, kun je zes maanden meedoen met alle repetities. Voor die periode hoef je niets te betalen, geen contributie, helemaal niets. Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen.

 • We gaan verder met het instuderen van een nieuwe en populaire muziek.

  We hebben inmiddels een fris en populair repertoire dat tevens publieksvriendelijk is en dat het zingen in ons koor aantrekkelijker maakt voor 'jonge' mannen. Dit gaan we de komende tijd verder uitbreiden.

 • Je hoeft geen zangervaring te hebben en noten kunnen lezen is niet noodzakelijk.

  Het zingen leer je tijdens de repetitie. Natuurlijk zijn ervaren zangers ook welkom in ons koor.

 • Je krijgt er een nieuwe vriendenclub bij.

  Binnen enkele weken voel je je thuis bij deze vereniging. Iedereen helpt je en je krijgt er een heleboel nieuwe zangersvrienden bij.

 • Activiteiten.

  Ons koor onderneemt telkens weer gevarieerde activiteiten. We hebben meerdaagse buitenlandse concertreizen georganiseerd naar onder andere Duitsland, België en Luxemburg. We nemen deel aan concerten in de regio en ieder lustrum organiseren we een extra grote activiteit. Uiteraard organiseren we ook ieder jaar in juli de beroemde Dorpsfeesten in Neer.

 • Regiokoor.

  Bij Maas- en Neergalm is iedereen welkom. Het koor bestaat uit leden, die uit de gehele regio (van Baarlo tot Grathem) afkomstig zijn.

Als je na het lezen van deze informatie de conclusie trekt: dat is iets voor mij, kom dan op donderdagavond om 20:00 uur naar de repetitie en breng gelijk een paar vrienden en/of kennissen mee. Wil je eerst meer informatie, neem dan rechtstreeks contact op met een van de volgende leden:

 • 06 29309044 Loek Halferkamps

 • 06 17177766 Lei Derikx

 • of stuur een mailtje naar info@maasenneergalm.nl met jouw naam en telefoonnummer. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.